kiss-logo
Now playingMY ALL (RADIO CLUB MIX) MARIAH CAREY
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Προτάσεις για το γιορτινό τραπέζι και γευστικά καλάθια δώρων από το «ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ ΚΩΣΤΑΡΕΛΟΥ»

Text Size:
  • A
  • A
  • A

Το Τυροκομείο Κωσταρέλου, με ιστορία 80 χρόνων και παράδοση τριών γενεών, είναι φημισμένο για τα εξαιρετικά τυριά και γαλακτοκομικά προϊόντα του που γεμίζουν νοστιμιά την καθημερινότητά μας. Έχει όμως την τιμητική του και στις γιορτές, συνθέτοντας υπέροχες γευστικές προτάσεις για το γιορτινό τραπέζι ή τα δώρα μας.

Εδώ θα βρείτε το πιο ευωδιαστό βούτυρο: το αγνό, φρέσκο αιγοπρόβειο, κατσικίσιο και το λιωμένο κατσικίσιο βούτυρο γάλακτος Κωσταρέλου για τα γλυκά των γιορτών. Θ’ απογειώσει τη γεύση στα κουλουράκια, τους κουραμπιέδες και τη σπιτική βασιλόπιτα.

Η βραβευμένη φέτα Κωσταρέλου, σε κάθε εκδοχή της, θα ξεχωρίσει στο γιορτινό τραπέζι: Επιλέξτε την εξαιρετική βαρελίσια 12μηνης ή 18μηνης ωρίμανσης με την πλούσια στιβαρή γεύση και αρωματική ένταση για να “κακομάθετε” τους καλεσμένους σας. Με την, ιδανική ως άλειμμα, μαλακή φέτα δημιουργήστε πρωτότυπα, πεντανόστιμα μεζεδάκια ή amuse bouche. Από ένα gourmet πλατώ τυριών δεν πρέπει να λείπουν ξεχωριστά τυριά του τυροκομείου όπως το μαεστύρι (με πράσινο, μαύρο και ροζ πιπέρι ή με θρούμπι), η κατσικίσια γραβιέρα με τη βουτυράτη γεύση και το μεθυστικό κρασοτύρι (αιγοπρόβειο τυρί που ωριμάζει σε οινολάσπη). Αν πάλι, οι καλεσμένοι σας εκτιμούν ένα νόστιμο σαγανάκι, το σαχάνι και το μελίπαστο θα τους ενθουσιάσει. Το ξακουστό τσαλαφούτι από κατσικίσιο ή αιγοπρόβειο γάλα, κρεμώδες αλλά ελαφρύ, αποτελεί εξαιρετική βάση για dips ενώ συνοδεύει ιδανικά μια γιορτινή σαλάτα με ρόδι!

Για ένα ελαφρύ επιδόρπιο, προσφέρετε το στραγγιστό γιαούρτι μας με τη βελούδινη υφή (παρασκευάζεται ακόμη με τον παραδοσιακό τρόπο, σε πάνινες σακούλες) συνοδεία εκλεκτού μελιού ή γλυκών του κουταλιού!

Έχοντας καθιερωθεί ως ένα σύγχρονο ελληνικό ντελικατέσεν, το Τυροκομείο Κωσταρέλου διαθέτει μεγάλη ποικιλία εκλεκτών ελληνικών προϊόντων από επιλεγμένους παραγωγούς: κρασιά, πρωτότυπες σάλτσες, αλλαντικά, χειροποίητα ζυμαρικά, μαρμελάδες, ξηρούς καρπούς, μυρωδικά, κ.α. Έτσι, μπορείτε να επισκεφτείτε και για τα δώρα σας ένα από τα επτά καταστήματά του, στο Κολωνάκι, τα Βριλήσσια, την Παλλήνη το Πόρτο Ράφτη και το Μαρκόπουλο.

 Επιλέξτε από τις έτοιμες, καλαίσθητες συνθέσεις που προτείνονται ή δημιουργήστε τις δικές σας για ένα δώρο με εκλεκτές γεύσεις που θα προσφέρουν στιγμές χαράς σε φίλους και συνεργάτες και θ’ αναδείξουν το γιορτινό τραπέζι!    

www.kostarelos.gr

Τυροκομείο/Πρατήριο: 2299025569 Μαρκόπουλο, 26ο χλμ. Λεωφ. Μαραθώνος

Καταστήματα: Κολωνάκι, Πατριάρχου Ιωακείμ 30-32Βριλήσσια, Λεωφ. Πεντέλης 46  Παλλήνη Λ. Μαραθώνος 96 Πόρτο Ράφτη, Λ. Γρέγου 4 Μαρκόπουλο Α΄, Παπακωνσταντίνου 16, Μαρκόπουλο Β΄, Κεντρική Πλατεία Μαρκόπουλου

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker