Τα Αγαπημένα του Χθες και οι Επιτυχίες του Σήμερα
On airKISS MUSIC 00:00 - 22:00
Listen live on kiss

East Med Yacht Show 2019

10 - 13 Μαΐου στη Μαρίνα Ζέας. Με την υποστήριξη του 92,9 Kiss
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929
East Med Yacht Show
The Ultimate Event of the Greek Yachting Industry
10 - 13 Μαΐου στη Μαρίνα Ζέας
Με την υποστήριξη του 92,9 Kiss
 
 
To East Med Yacht Show 2019 θα πραγματοποιηθεί στη Μαρίνα Ζέας (Προβλήτα Α) στον Πειραιά, από 10 έως 13 Μαΐου 2019, με διοργανώτρια εταιρεία για μια ακόμη χρονιά το γραφείο Trinity Travel & Corp. Events.
 

Στην Οργανωτική Επιτροπή συμμετέχουν η Ένωση Πλοιοκτητών Σκαφών Τουρισμού (HPYOA), ο Ελληνικός Σύνδεσμος Μεσιτών και Εμπειρογνωμόνων Θαλαμηγών (HYBA) και ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA).

Συνολικά την έκθεση αναμένεται να επισκεφθούν τουλάχιστον 2500 άτομα.

Μέχρι στιγμής το σαλόνι έχουν θέσει υπό την Αιγίδα τους το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, το Ναυτικό Επιμελητήριο της Ελλάδος (ΝΕΕ), ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΣ), ο Δήμος Πειραιά, το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά (ΕΒΕΠ), η Περιφέρεια Αττικής, η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού (FedHATTA) και ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).
 

Η συνεχής προσπάθεια τα 17 τελευταία έτη, είχε σαν αποτέλεσμα την παγκόσμια αναγνώριση της έκθεσης και αποδοχής της εκ μέρους σημαντικών επισκεπτών, ξένων ναυλομεσιτών, δημοσιογράφων και ανταποκριτών των κυριότερων ξένων περιοδικών του θαλάσσιου τουρισμού.

Η απαίτηση δε των μελών για την καθιέρωση του θεσμού, εκδηλώνεται με την κατ’ έτος αυξανόμενη ζήτηση συμμετοχής τους στις εργασίες και τις εκδηλώσεις της έκθεσης.

 

Οι στόχοι του “East Med Yacht Show 2019” είναι:

• Η τόνωση του ποιοτικού θαλάσσιου τουρισμού.
• Η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών των πλοίων αναψυχής.
• Η βελτίωση της θέσης της Ελλάδας στον Παγκόσμιο τουριστικό χάρτη.
• Η καθιέρωση της Ελλάδας σαν μόνιμο και συνεχή τουριστικό προορισμό.
• Η ανάπτυξη του δείκτη της ανταγωνιστικότητας σε σχέση με το ποιοτικό και εξειδικευμένο στοιχείο του θαλάσσιου τουρισμού.
• Η δημιουργία συνεργασιών με ξένους φορείς.
• Η διεύρυνση των συνεργασιών και με άλλους ελληνικούς φορείς που δραστηριοποιούνται με σεβασμό και σοβαρότητα στην Ελληνική Τουριστική Αγορά.

Για τον λόγο αυτό έχουν προσκληθεί Ευρωπαίοι και Αμερικανοί yacht brokers, καθώς και τουριστικοί πράκτορες των αγορών της Ρωσίας, των πρώην Ανατολικών χωρών, της Κίνας, αλλά και του Αραβικού Κόσμου, προσδοκώντας στη συμμετοχή περίπου 300 ξένων τουριστικών γραφείων.

 

Τρία σκέλη θα αποτελούν τον κορμό της έκθεσης:

• Έκθεση σκαφών: 60 και πλέον σκάφη-μέλη της ΕΠΕΣΤ, επανδρωμένα Motor Yachts, Sailing Yachts, Catamaran & Bareboats, καλύπτουν όλο το εύρος των σκαφών που διατίθενται προς ναύλωση και προς πώληση στην ελληνική αγορά. Το τμήμα αυτό θα είναι επισκέψιμο μόνο από τους επαγγελματίες του κλάδου.
• Περίπτερα εκθετών: 40 περίπτερα Ελληνικών εταιρειών ναύλωσης σκαφών (τουριστικών πρακτόρων και ναυλομεσιτών), καθώς και εταιρειών που παρέχουν υπηρεσίες στο θαλάσσιο τουρισμό. Το τμήμα αυτό κα είναι ελεύθερα επισκέψιμο από το ευρύ κοινό.
• Παράλληλες εκδηλώσεις: θεματικά ενημερωτικά σεμινάρια για τους επισκέπτες-επαγγελματίες του κλάδου, και πολιτιστικές εκδηλώσεις για το ευρύ κοινό.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker