Τα Αγαπημένα του Χθες και οι Επιτυχίες του Σήμερα
On airΣΩΤΗΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ 19:00 - 22:00
Listen live on kiss

Olympians Run International

14 Απριλίου 2019 - Mε την υποστήριξη του 92,9 Kiss
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929
Olympians Run International
Δήμος Αμαρουσίου
14 Απριλίου 2019
Mε την υποστήριξη του 92,9 Kiss

 

Α’ Οlympians Run:

Οι Olympians (αθλητές που έχουν συμμετάσχει σε όλους τους Ολυμπιακούς Αγώνες σε όλα τα sports) και ο Αθλητικός Σύλλογος η «Ευεξία» διοργανώνουν Διεθνείς Αγώνες Running 5 και 10 χλμ, Ανδρών – Γυναικών και 2,5 χλμ για Οικογένειες Running και δυναμικό βάδην με βασικό σύνθημα: «Τρέχουμε για την ειρήνη και τη συναδέλφωση των λαών».

Οι αγώνες είναι διεθνείς με συμμετοχές αθλητών (Olympians που είχαν λάβει μέρος σε όλους τους Ολυμπιακούς Αγώνες ανεξαρτήτως ηλικίας) από όλο τον κόσμο, αθλούμενους από όλη την Ελλάδα, οικογένειες με παιδιά σε έναν ανοιχτό αγώνα (OPEN).


 

Οι αγώνες θα διεξαχθούν:

  • Α’ Αγώνας Olympians Run / Σπύρος Λούης, Δήμος Αμαρουσίου 14 Απριλίου 2019
  • Β’ Αγώνας Δήμος Ρεθύμνου / Κρήτη 23 Ιουνίου 2019, Ολυμπιακή Ημέρα (Night Run)
  • Γ’ Αγώνας Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, 13 Οκτωβρίου 2019

 

Μπορούν να συμμετάσχουν όποιοι επιθυμούν να τρέξουν, να βαδίσουν και να διατρανώσουν την πίστη τους για την ειρήνη και τη συναδέλφωση των λαών που αποτελεί βασικό moto του ιδρυτή των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων του βαρώνου Pierre De Coubertin.

Οι αγώνες συνδιοργανώνονται με τους Δήμους Αμαρουσίου, Ρεθύμνου και Αρχαίας Ολυμπίας και είναι υπό την αιγίδα των: Υπουργείου Τουρισμού, ΕΟΤ, ΚΕΔΕ, Καλλιπάτειρα.

Μέρος των εσόδων θα αφιερωθεί στην Κιβωτό του Κόσμου για τα ορφανά παιδιά του Πάτερ Αντώνιου και στην Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή (ατόμων με ειδικές ανάγκες) για να ενισχύσει τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες ΤΟΚΙΟ 2020.

Οι εγγραφές άνοιξαν, για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site: www.runolympiansinternational.com ή απευθείας στη Φόρμα Εγγραφών εδώ

Όσοι εγγραφούν και πραγματοποιήσουν πληρωμές έως 15 Φεβρουαρίου 2019 θα τύχουν έκπτωσης 15%.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker