kiss-logo
Now playingSUNRISE SIMPLY RED
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

5ο RUN TOGETHER στο ΟΑΚΑ στις 14 Οκτωβρίου 2018

Text Size:
  • A
  • A
  • A

Το RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONY” επιστρέφει δυναμικά, για 5η χρονιά, στον εμβληματικό χώρο του ΟΑΚΑ, την Κυριακή 14 Οκτωβρίου !

Ένα μοναδικό event για όλους εμάς που έχουμε το ίδιο πάθος για το τρέξιμο και θέλουμε να το μοιραστούμε με τους αγαπημένους μας, ανεξάρτητα από τη φυσική κατάσταση, τις επιδόσεις και την ηλικία.

Στο RUN TOGETHER στόχος δεν είναι ο χρόνος τερματισμού αλλά να τρέξουμε ΜΑΖΙ, σε ζευγάρια, και να παροτρύνουμε τον κολλητό μας, το ταίρι μας, τον γονιό μας ή το παιδί μας να διασκεδάσουμε, τρέχοντας.

Τα ζευγάρια των συμμετεχόντων μπορούν να αποτελούνται από 2 ενήλικες ή από 1 ενήλικα και 1 παιδί ως εξής: Άνδρας-Άνδρας, Γυναίκα- Γυναίκα, Άνδρας-Γυναίκα, Ενήλικας-Παιδί.

Η εκκίνηση του 5ου “RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONY” θα δοθεί στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ (από Λ. Κύμης), την Κυριακή 14 Οκτωβρίου, στις 10.30 το πρωί, με τους συμμετέχοντες να επιλέγουν μεταξύ 3 διαφορετικών αποστάσεων, των 3χλμ, των 6χλμ και από φέτος προσθέτουμε και αγώνα 9χλμ.

Φέτος το RUN TOGETHER θα στηρίξει την “Κιβωτό του Κόσμου” αναγνωρίζοντας το πολύ σημαντικό έργο που επιτελεί τα 20 χρόνια λειτουργίας της.

Για εγγραφές αλλά και περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο website της διοργάνωσης: www.runtogether.gr

Με την υποστήριξη του 92,9 KISS.
Τα Αγαπημένα του Χθες και οι Επιτυχίες του Σήμερα!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker