kiss-logo
Now playingMY FAVOURITE GAME CARDIGANS
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

35ος Κλασσικός Μαραθώνιος Αθηνών

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 - Με την υποστήριξη του Kiss 92,9
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929
35ος Κλασσικός Μαραθώνιος
Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017
Με την υποστήριξη του Kiss Fm 92,9
 

Με την υποστήριξη του Kiss Fm 92,9 θα πραγματοποιηθεί ο 35ος Κλασσικός Μαραθώνιος Αθηνών την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 ένα από τα μεγαλύτερα Αθλητικά και Πολιτιστικά γεγονότα της Ελλάδας με Διεθνή Εμβέλεια.

Ο Kiss Fm 92,9 είναι και αυτή τη χρονιά (όπως και κάθε προηγούμενη χρονιά της διοργάνωσης) από τους βασικούς χορηγούς επικοινωνίας της διοργάνωσης αποδεικνύοντας

έμπρακτα τη συμβολή του στην προβολή του κορυφαίου αθλητικού και πολιτιστικού γεγονότος που ωθεί τη χώρα μας στη θέση που της αξίζει, στην κορυφή.

Αυτός ο τόπος, έδωσε τα φώτα του πολιτισμού στην ανθρωπότητα.

Εδώ που ο αθλητισμός και το ευ αγωνίζεσθαι είναι δομικά συστατικά του πολιτισμού.

Κλασσικός Μαραθώνιος της Αθήνας:

Ο Μαραθώνιος Αθήνας, ο Αυθεντικός Μαραθώνιος, δεν είναι μόνο ένα αθλητικό γεγονός διεθνούς εμβέλειας, ένας δύσκολος αγώνας δρόμου για λίγους, μια σκληρή διαδρομή 42.195 μέτρων.

Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, ο Μαραθώνιος Αθήνας, ο Αυθεντικός Μαραθώνιος, είναι η γέφυρα που ενώνει το θρύλο με την ιστορία και αναδεικνύει τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης και ψυχής.

Αποτελεί μια δεξαμενή αξιών, κοινωνικής συνείδησης, περιβαλλοντικής ευαισθησίας, φιλίας και αλληλεγγύης, τώρα πιο επίκαιρη από ποτέ.

Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής ΕΔΩ

Πάνω από 43.000 δρομείς και 80.000 φίλαθλοι συμμετείχαν και παρακολούθησαν τους αγώνες και τις εκδηλώσεις του Μαραθωνίου 2016!

To 2017 γιορτάζουμε την 35η διοργάνωση του Μαραθωνίου Αθήνας, του Αυθεντικού Μαραθωνίου, και ευελπιστούμε ότι με τις προσπάθειες όλων μας και τη δική σας δυναμική παρουσία και συμμετοχή και αυτή η διοργάνωση θα αποτελέσει ένα ακόμα ορόσημα στην ιστορία του αγώνα.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker