kiss-logo
Now playingBABY DON'T HURT ME DAVID GUETTA, ANNE-MARIE & COI LERAY
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Η Μάγια Στην Ονειροχώρα

Διπλές προσκλήσεις για την παιδική παράσταση μέσα από όλες τις εκπομπές του Kiss 92,9
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Μάγια Στην Ονειροχώρα

στο Θέατρο Πειραιώς 131

Mε την υποστήριξη του Kiss 92,9

 

Η Μάγια στην Ονειροχώρα είναι μια ξεχωριστή παιδική παράσταση για όλες τις ηλικίες, γεμάτη μαγεία, συγκίνηση, γέλιο, μουσική και υπέροχα νοήματα.

Η Μάγια είναι ένα μικρό κορίτσι που δεν ξέρει τι είναι ο Φόβος και αποφασίζει, για να το μάθει, να χαθεί μέσα στο Μαγικό Βιβλίο της Ονειροχώρας που έχει στο παιχνιδάδικό της η μυστηριώδης Κυρία Βέρνον. Στην Ονειροχώρα, που έχει στηθεί στη σκηνή του Θεάτρου Πειραιώς 131, θα συναντήσει τον Σαμ, ένα φοβητσιάρη και αστείο τυφλοπόντικα που θα την αγαπήσει «με την πρώτη μυρωδιά» και θα γίνει ο βοηθός στο ταξίδι της.

Διασχίζοντας πάνω στη σκηνή τις διαφορετικές Χρωματιστές Πόλεις της Ονειροχώρας και ψάχνοντας να μάθει τι είναι ο Φόβος, η Μάγια θα συναντήσει βασιλιάδες, μουσικούς, ιερείς, γελωτοποιούς, αγγελιοφόρους και ρομπότ και θα τους βοηθήσει να ξεπεράσουν τα προβλήματα που τους προξενεί ο κακός μάγος Εφιάλτης. Με «όπλα» το Παιχνίδι, το Χιούμορ, την Εμπιστοσύνη και την Φιλία, η Μάγια στην παράσταση αυτή θα αντιμετωπίσει μαζί τους την Απώλεια, την Αποτυχία, την Κοροϊδία και το Άγχος, θα αναγνωρίσει την Αγάπη και θα μάθει τον Φόβο αλλά και την Δύναμη της Γνώσης.

Η Μάγια στην Ονειροχώρα είναι ένα θεατρικό ταξίδι σε έναν κόσμο μαγικό γεμάτο εκπλήξεις και... υπερφυσικές δυνάμεις! Από τη θέση τους οι θεατές βλέπουν τραπέζια και μπάλες να πετάνε στον αέρα, χιόνια, πανέμορφες φούσκες και λουλούδια να κατακλύζουν τη σκηνή, ανθρώπους να εμφανίζονται από το πουθενά ή να εξαφανίζονται μέσα σε κουτιά, φωτιές να ξεπηδάν από χέρια, ηχεία και γλάστρες να πολλαπλασιάζονται... Πρόκειται για μια παράσταση όπου μαγικές σκιές δημιουργούνται από ένα παιχνίδι των χεριών και οι άνθρωποι καταργούν τον νόμο της βαρύτητας!

Ένα έργο που θα σας ταξιδέψει όλους σ ένα παράλληλο Σύμπαν γεμάτο χρώματα, όνειρα και την αστείρευτη δύναμη της παιδικής καρδιάς!

 

Συντελεστές

Κείμενο: Σταύρος Στάγκος, Περσέας Αρκομάνης, Έρση Νιαώτη, Κώστας Παντελιάς

Σκηνοθεσία: Σταύρος Στάγκος

Σκηνικά: Κωνσταντίνος Ζαμάνης

Κοστούμια: Βασιλική Σύρμα

Χορογράφος: Στέλλα Κρούσκα

Μουσική: Μαρίνα Χρονοπούλου

Φωτισμοί: Νίκος Βλασόπουλος

Magic consultants: Περσέας Αρκομάνης & Κώστας Παντελιάς

Βοηθός σκηνοθέτη: Ερση Νιαώτη

Βοηθός σκηνογράφου: Μαρία Παπαδοπούλου

Παίζουν (αλφαβητικά): Βαγγέλης Αμπατζής, Περσέας Αρκομάνης, Άρτεμις Γρύμπλα, Κώστας Παντελιάς, Βαγγέλης Στρατηγάκος, Βαλέρια Χριστοδουλίδου.

 

Θέατρο Πειραιώς 131

Πειραιώς 131, Γκάζι

Τηλ.: 210 3450922. 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker